Jag behöver inte säga något här.
Frukostmuffins
6 stora
2,4 dl GF mjöl
0,6 dl brunt socker
3/4 msk bakpulver
1 tsk salt
1/2 msk kanel
2,4 dl havregryn
1,2 dl russin
2 ägg
0,6 dl olivolja
2,4 dl mjölk
1/2 msk psylliumfröskal (fiber husk)
Kanelströ
1 msk brunt socker
1 msk GF mjöl
1/2 msk kanel
1/2 msk olivolja
Vispa äggen, häll i oljan, mjölken, psylliumfröskalet & låt svälla 5-10 min. Blanda under tiden de torra ingredienserna. Blanda runt allt, fyll upp 2/3 i stora muffinsformar. Kanelströt: Blanda & strö över muffinsarna. Grädda i 10 min på 250 grader, dra ner till 200 och grädda ytterliggare 10.
Gör ickeglutenfritt; använd vanligt mjöl, ta bort ett ägg & psylliumfröskalet.
Något skeva och ojämna mått, de är konverterade från amerikanska.
ville bara säga att jag älskar din blogg! :)
SvaraRaderaoch att jag är glad att du lagar mat istället för att vara läkare. hehe!
Jag är ny i glutenintollerant världen och hittade din blogg idag, och jag kommer läsa den varje dag hädanefter :)
Vad kul! :) Nu ska jag uppdatera oftare!
SvaraRadera